تاریخ برگزاری: 29 و 30 آذر و 6 و 7 دی
سر فصل دوره جامع وسترن بلاتینگ
جلسه اول:
1- اصول و مبانی استخراج پروتئین، روش های بررسی کمیت و کیفیت پروتئین (تئوری).
2- استخراج پروتئین با روش لیز سریع و تعیین غلظت با دو روش Bradford و BCA-Assay(عملی).
جلسه دوم:
1- مبانی SDS-PAGE و معرفی کاربردهای آن در سنجش پروتئین (تئوری).
2- SDS-PAGE و رنگ آمیزی ژل (عملی).
جلسه سوم:
1- اسکن ژل و آنالیز کیفی نتایج (تئوری و عملی).
2- اصول وسترن بلاتینگ (تئوری).
3- وسترن بلاتینگ با دو روش انتقال Semi-Dry و Wet (عملی).
جلسه چهارم:
1- اصول کمی سازی پروتئین (تئوری).
2- ظهور بلات با دو روش ظهور بر روی فیلم رادیوگرافی و ژل داک (عملی).
3- کمی سازی توسط نرم افزار (ImageJ) (عملی).
4- Troubleshooting.